My Little Zella Apartman, 1 apartman 3 férőhely

A hely - Közvetlenül a Belvárosban. Nem kall autóval bajlódni, pár perces sétára elérhetőek a boltok, pékség, kávézók és éttermek, patika vagy akár a posta. Bátran ajánljuk a busszal érkezőknek is a szállást, hisz a Buszpályaudvar 10 perces sétára van az apartmantól. Az apartman rendkívül csendes, mivel egy kis mellékutcában található. 150m - Sétáló utca 550m - Gyógyfürdő (Hévizi Tó) Az apartman: Önálló, nem kell osztozkodni senkivel.

A lakás légkondicionált (1500ft/nap), szúnyoghálók, redőnyök és az erkély mellett a következők várnak még rátok: - Külön bejáratú Hálószoba 2-3 fő részére: 1X franciaágy (160x200), 1x egyszemélyes ágy (90x200) - Teljes konyha-nappali – étkező: főzőlap, fagyasztós hűtő, mikró, kávéfőző, víz forraló, kenyérpirító & teafű, cukor, citromlé és fűszerek. - Fürdőszoba: zuhany óriás zuhanyfejjel és zuhanykarral.

Ha éppen úgy hozza a helyzet tüsfürdőket is találtok. - Erkély: Kiülős asztal szettel, rálátás a gyönyörű ősfákra. Itt garantált a szuper hangulat a reggeli kávéhoz/reggelihez. - Parkoló, 1db autónak INGYENES parkolás a társasház parkolójában az itt tartózkodás alatt. - Az apartman fűthető, így egész évben várunk Titeket, hogy az összes évszakban felfedezhessétek Hévíz és Balaton csodáit.

Az átmeneti időszakokban (tavasz és ősz -április, május, szeptember és október-) klímafűtést tudunk biztosítani. AZ APARTMANBAN A BULIK ÉS HASONLÓ MÁS HANGOS RENDEZVÉNYEK NEM MEGENGEDETTEK. Csendes időszak 20.00-07.00 óra. Háziállatot nem fogadunk. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a társasház lépcsőházában az apartman bejáratánál biztonsági kamera működik.

A szállás elfoglalása csak a teljes vételár kifizetése után lehetséges, ennek értelmében, a szállásdíjat és az IFA-t (597ft/fő/éj) legkésőbb a bejelentkezéskor kérjük rendezni. A szálláson csak a már regisztrált vendégek tartózkodhatnak. Kisállat nem megengedett. Az apartmanban és a társasház egész területén dohányozni TILOS.

Az apartmanunkba sok ráfordított időt és sok sok szeretetet tettünk, hogy végül a Ti pihenéseteket és kényelmeteket szolgálja. Igyekeztünk odafigyelni minden apró részletekre, hogy mindenki jól érezhesse magát. Bízunk benne, hogy Nektek vendégeknek megadhatjuk a pihenéshez szükséges kényelmet.

Sok szeretettel készítettük, várunk Titeket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
1 apartman, 3 férőhely
NTAK azonosító: MA22042598


előzőkövetkező