Silver Wave Resort Apartman, 1 apartman 5 férőhely

Szobák, szolgáltatások A Silver Wave Resort Apartman Siófok egy barátságosan berendezett apartmannal és egy teljes házzal várja a Siófok településen megszállni kívánó vendégeket. Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshely zárt parkolójában hagyni.

Bármikor élvezheti a szabad levegőt az apartmanban, mert saját erkélyük vagy teraszuk van. Ha számítógépét is magával hozná, saját maga is csatlakozhat az internethez, vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésére. A szálláshely apartmanjában van fürdőszoba.

A Silver Wave Resort Apartman Siófok által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. A szálláshely bulizni vágyó fiatalokat nem fogad, kialakítása pihenni vágyó családok, illetve társaságok számára ideális.

Házibulik, legény-, vagy leánybúcsuk szervezőit kérjük, hogy mellőzzenek minket.

Elhelyezkedés 200 méterre található a szálláshelytől a Balatoni strand, 700 méterre a Fordított Ház, 1 km-re a Sió Zsilip, 1.5 km-re a Szent Anna kápolna, 1.5 km-re a Thanhoffer Villa, 1.5 km-re a Siófoki Víztorony és Kávézó, 1.5 km-re az Ásványmúzeum, 1.6 km-re a Siófok hajóállomás - Balaton Hajózás Zrt. , 2 km-re a BackStage Étterem, 2 km-re a Petőfi Sétány, 2.2 km-re a Plázs, 2.5 km-re az Óriáskerék, 4 km-re az Aranyparti szabadstrand, 7 km-re a Balaton Sound, 7 km-re a Bella Állatpark. Étkezés A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik.

A legközelebbi éttermet 400 méterre, a legközelebbi élelmiszerboltot 200 méterre találja. Fizetés Foglalását készpénzzel tudja kifizetni. A foglalás visszaigazolása után a Silver Wave Resort Apartman Siófok előrefizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00.

A munkatársak magyarul és angolul kommunikálnak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 27. - október 14.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: EG19024007


előzőkövetkező