Római Panoráma Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Szobák, szolgáltatások Utazzon Siófok településre egy kellemes nyaralásra és legyen a Római Panoráma Apartman Siófok vendége. Kényelmes szobával, teljes házzal és apartmannal várja vendégeit Siófok településen az apartman. Semmi akadálya nincs, hogy macskáját és kutyáját is elhozza a pihenésre, a Római Panoráma Apartman Siófok őt is fogadja.

Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, ahol zárt parkoló áll rendelkezésére. Bármikor élvezheti a szabad levegőt a szobákban és az apartmanokban, mert saját erkélyük vagy teraszuk van. A legnagyobb hőségben sem kell aggódnia, a kellemes közérzetet a szobákban és az apartmanokban működő klíma biztosítja.

A szálláshely szobáiban külön költség nélkül internetezhet vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül. Az apartman 75 m2-es, 1 nappalival, 2 hálószobával, 1 fürdőszobával, 1 wc-vel, 1 konyhával és 1 terasszal felszerelt. Az apartman saját udvarral vagy kerttel is rendelkezik.

A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely lenti adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés 800 méterre van a Sió Zsilip a szálláshelytől, 1 km-re az Óriáskerék, 5.1 km-re a Bella Állatpark, 700 méterre a Petőfi Sétány, 4.1 km-re a Szent Anna kápolna, 700 méterre a Plázs, 300 méterre a Siófoki Víztorony és Kiállítás, 300 méterre az Ásványmúzeum, 900 méterre a Siófok hajóállomás - Balatoni Hajózás Zrt. , 2.5 km-re az Aranyparti szabadstrand. Étkezés A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. 100 méterre található a legközelebbi étterem, 250 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt.

Fizetés Foglalását átutalással és készpénzzel fizetheti ki. A Római Panoráma Apartman Siófok a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 100%. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 16:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A szálláshely munkatársai magyarul tudnak kommunikálni Önnel. Szallas. hu értékelés Az apartman 10-es pontszámot és ezzel Kiváló minősítést ért el 1 értékelés alapján a Szallas.hu-n.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 28. - október 31.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: EG19024007


előzőkövetkező