Schieszl Apartments 1, 4 apartman 20 férőhely

A megnövekedett energiaárak miatt a fűtés költsége a napi bérleti díj 10%-át számoljuk fel plusz költségként. MEDENCÉS apartmanházunk Zamárdi központi részén, csendes kis utcában, a szabad strandtól csak 200 méterre található. A házban két légkondicionált apartman került kialakításra.

Mindkét apartmanban ingyenes WI-FI áll rendelkezésre. A parkosított kertben található 4, 5 × 10 méteres (vízmélység: 1, 4 m) mozaikos medencénk élményelemekkel. A házban két kiadó apartmant kínálunk vendégeinknek egész évben. A földszint 75 m2, 6-8 személyes. Egy kétágyas és egy négyágyas hálószoba, amerikai konyhás, klimatizált nappali, kihúzható kétszemélyes ággyal, szauna, kandalló, fürdőszoba/WC, WC.

A 40 m2-es teraszon kerti bútorok, napernyő áll vendégeink rendelkezésére. Az emelet 100 m2, 12 személyes, pótágyazható, klimatizált. Egy kétszemélyes hálószoba, két háromszemélyes hálószoba, és egy 4 személyes szoba, fürdőszoba/WC, WC, étkezőkonyha áll rendelkezésre. Házunk gyermekbarát.

Babával érkező vendégeink számára etetőszéket, kiságyat tudunk biztosítani. A kertben játszótér (hinták, csúszda, homokozó, kosárpalánk), árnyas fák, nagy terek biztosítják a gyermekek szabadságát. A felnőttek számára van grillezési, bográcsozási lehetőség. Általános információk: Az apartmanok nemdohányzóak.

Dohányzási lehetőség a teraszon biztosított. Parkolás az udvarban, apartmanonként 2 db gépkocsi részére és biztosított. A finn szauna térítés ellenében vehető igénybe a földszinti, 6-8 személyes apartmanban.

A konyha mindkét szinten teljes mértékben felszerelt (hűtő, fagyasztó, mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, sütő, mosogatógép, vízforraló, kávéfőző, rozsdamentes főzőedények, stb.) Apartmanjainkba főképp családos, gyermekes vendégeket várunk. A közelben éttermek, fagyizók, kávézók találhatók.

Zamárdi családbarát környezete a gyerekek számára sokoldalú szabadidő eltöltési lehetőségeket kínál. Játszóterek, gokart, röplabda pálya, trambulin, ugróvárak, vízibicikli, Zamárdi híres kalandparkja és sok más. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy a házban biztonsági okokból csak a bejelentkezett vendégek tartózkodhatnak.

A ház lakóövezetben helyezkedik el, kérjük, tartsák tiszteletben a környező házak lakóinak nyugalmát minden napszakban, de különösen 22:00 h után. A ház szállás céljára kerül bérbeadásra, hangos zenés szórakozásra a város számtalan szórakozóhelye kínál lehetőséget.

Bulizni, hangoskodni kívánó szálláskeresők kérem, ne minket válasszanak. A házirend megszegése, ill. zajongás, hangoskodás esetén a bérlet a szállásdíj visszafizetése nélkül felmondható.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
4 apartman, 20 férőhely
NTAK azonosító: MA19003000


előzőkövetkező