D-S Apartman Stella, 1 apartman 6 férőhely

Kiadó a D-S Apartman Stella Zamárdiban maximum 6 fő részére, közvetlenül a szabadstrand mellett, kilátással a Balatonra.

A modern kialakítású, 2020-2021-ben teljesen felújított 2 hálószobás csaladbarát apartman vadonatúj berendezéssel, igény esetén kerékpár és SUP használattal (külön díjazás és feltételek ellenében), minden igényt kielégítően szolgálja, hogy szabadidejét gondtalanul tölthesse (őrzött, zárt udvaron saját parkoló 1 gépkocsi részére, gondozott park, jatszótér és 2 medence, egyik a legkisebbeknek).

Az apartman teljes konyhai felszereléssel rendelkezik, hűtő, fagyasztó, kapszulás (Nespresso) kávéfőző, mikrosütő, kerámia főzőlap, vízforraló, étkeszlet 6 fő részére. Ezen felül ingyenes wifi, kábeltévé, Blue-Ray lejátszó, társasjátékok szolgálják a kikapcsolódást.

Riasztó, 24 órás portaszolgálat, klíma ingyenesen áll a rendelkezésére a forróbb vagy hűvösebb napokon. Az apartman fűthető, így egész évben várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket. Az apartman karnyújtásnyira található a Balatontól, Zamárdi szabad strandjától, ahová a parti étteremsor mellett csupán 20m séta vezet.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: március 15. - október 15.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: EG20014337


előzőkövetkező