Scamard Beachside Resort, 1 apartman 4 férőhely

Apartmanunk Zamárdi szívében, a Balaton egyik legnapsütésesebb területén, közvetlenül a több kilométer hosszú, füves szabadstrand mellett található egy újépítésű luxus minőségű liftes társasházban. A vasútállomástól pár perc sétára fekszik. Autóval érkezőknek egy parkolóhelyet biztosítunk a zárt udvarban.

Az apartman nappali plusz egy hálószoba elosztású, egy teljesértékű franciaággyal és egy kétszemélyes pótággyal (kanapé). Ennek megfelelően maximum kettő-négy fő felhőtlen nyaralását tudja biztosítani. Az apartman teljesen felszerelt és minőségi bútorokkal berendezett, légkondicionált.

Kábeltévé elérhető. A konyhában indukciós főzőlap, sütő, mikró, mosogatógép, mosógép, fagyasztós hűtőszekrény, kenyérpirító, vízforraló és kapszulás kávéfőző áll rendelkezésre. A hálószobában nagyméretű gardróbszekrény található. Törölközőt, ágyneműt biztosítunk.

A nagyméretű teraszról részleges, oldalsó balatoni panoráma nyílik. Ha a zsúfolt szabadstrand helyett nyugalmasabb környezetre vágynak, az udvarban lévő fűtött úszómedencében lazulhatnak. A medence csak a nyári szezonban üzemel. Egész évben fogadjuk kedves vendégeinket. Zamárdi és környéke az ország egyik legszínvonalasabb szabadstrandján túl sok egyéb programlehetőséget kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Számos népszerű fesztivál helyszínéül szolgál (Balaton Sound, ZamJam, Strand Fesztivál), de található itt kalandpark, go-kart pálya, játszóterek, kilátó és színvonalas éttermek, büfék, üzletek. Vendégeinknek egy Zamárdi kártyát biztosítunk, ami az itt-tartózkodásuk idejére számos helyi szolgáltatónál kedvezményekre jogosít.

A környék kereskedelmi/szórakoztató központja, Siófok gyorsan elérhető vonattal vagy autóval egyaránt, de érdemes felkeresni a közeli Kőröshegyet is, ahol tavasszal Tulipánszüret vár, nyáron pedig a hatalmas levendulamezőben gyönyörködhetünk. A szomszédos Szántódról hajókirándulást tehetünk a festői Tihanyba.

A borok szerelmesei meglátogathatják a balatonboglári borvidék pincészeteit. A dohányzás az apartman teljes területén, beleértve a teraszt is, tilos. Kisállat nem hozható. A foglalás véglegesítéséhez 25% előleg szükséges. A helyszínen 25.000 forint kaució fizetendő készpénzben, ami elutazáskor visszafizetésre kerül, ha nem történt károkozás.

Az elutazás legkorábbi időpontja 09:00.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23055732


előzőkövetkező