Rozé Fogadó, 5 szoba 10 férőhely

Rozé Fogadó Révfülöpön a vörös templom mellett a 71-es útról a Kékkúti elágazónál. Mi minden vár rád, ha nálunk töltesz el egy vagy néhány napot: kényelmes szobák, bőséges reggeli, minden közel van. 5 perc séta és máris a révfülöpi parton vagy, ahol ínyenc falatok, igazi balatoni hangulat vár rád.

BRINGÁSOKNAK is ideális hely. Ha Révfülöpre érsz rögtön megtalálsz minket. Fáradtan már nem kell sokat tekeregni. Mindenkit szeretettel várunk a Rozé fogadóban. Révfülöp és környéke tele van szuper programokkal és gyönyörű látnivalókkal Íme néhány tip: Császtai strand, Révfülöp legnagyobb strandja vízi kosárpalánkkal, csúszdával, sporteszköz kölcsönzővel: SUP, vízibicikli.

Szigeti strand. Fülöpi templomrom. Pincekiállítás. Szabadtéri színpad és kertmozi. Tapolca barlang. Csörgey emléktúra, Ábrahámhegy. A Káli medence romantikája. Ne hagyd ki a Fülöp-hegyi kilátó nyújtotta gyönyörű panorámát. Őstermelői és kézműves piacok.

A békakirály kútját rejtő Európa sétányon mindenki megtalálja a kedvére való éttermet, fagyizót, bisztrót és még lángos is kapható. ‍️Bérelj biciklit és járd be a környéket a Balaton körüli bicikliúton. A Fogadóról: - 5 szoba, mindegyik 2 felnőtt számára kényelmes ágyakkal, fürdőszobával (törölközővel), klímával.

A szobákban a 2 felnőtt mellett egy gyermek, pótágyon elszállásolható. - SZÉP kártyás fizetési lehetőség (OTP, K&H, MKB). - állatbarát. - érkezés: 15.00 és 20.00 között, távozás 11.00-ig Ha korábban vagy később érkezne, kérjük jelezze. - bőséges reggeli 7.30 és 10.30.

között a Fogadó teraszán. - előzetes egyeztetés alapján lehetőség van a teljes épület kibérlésére 10 fő részére. Igény esetén lehetőség van vacsora, gyalog túra, bringa túra, lovas túra szervezésére.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
5 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: EG21003604


következő