Rooms On The Beach, 4 szoba 10 férőhely

Szállásunk a Rooms on the beach Siófok legismertebb és egyben legfrekventáltabb utcájában a Balaton partján a Petőfi sétányon található. Elhelyezkedésének köszönhetően vendégeink kényelmesen elérnek mindent ami a nyaraláshoz és kikapcsolódáshoz szükséges.

Szolgáltatásaink: - ingyenes parkoló a szállás zárt udvarán szobánként 1 autó részére - ingyenes WIFI a szállás teljes területén - közös használatú konyharész Minden szobához tartozik: - saját fürdőszoba - hűtőszekrény - TV - légkondicionáló Szállásunktól a Siófoki Nagystrand / fizetős / 100 méterre, a szabadstrand 300 méterre, az Óriáskerék 150 méterre, a Hajóállomás pedig 500 méterre fekszik. A városközpont, a Víztorony 600 méterre található.

A szállás szomszédságában élelmiszerbolt, étterem, ATM és kerékpárkölcsönző van. Amennyiben vendégeink vonattal vagy autóbusszal érkeznek, a vasútállomásról vagy az autóbuszállomásról is 10 perces sétával elérhető szállásunk. Aki esténként szórakozni vágyik a sétány másik felében számtalan éttermet, bárt, a PLÁZS-on pedig programokat, koncerteket talál.

A Balaton egész évben kínál látnivalókat az idelátogatók számára. A nyári strandoláson kívül fantasztikus élmény hajózni, vitorlázni rajta, vagy korcsolyázni télen a befagyott tó jégen. Mindenkit szeretettel várunk szállásunkon.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA21002209


következő