Happy Apartments, 6 apartman 22 férőhely

A Happy Apartmanház a balatonlellei szabadstrand közvetlen közelében mindössze 30 méterre a parttól helyezkedik el. A szép strandon játszótér, csúszda, tenisz pálya, sup és vízibicikli kölcsönző valamint sok kiváló étterem, büfé található. Vendégeinket 6 különálló apartmanban tudjuk elszállásolni, melyek közül a családdal érkezők és a nagyobb csoportok is biztosan találnak megfelelőt. Összesen 36 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani.

Az apartmanokban jól felszerelt saját konyha (mikrohullámú sütő, kávéfőző, nagyméretű hűtőszekrény fagyasztó résszel, edény- és étkészlet, vízforraló), saját fürdőszoba, hajszárító, klímaberendezés, televízió, internet várja a pihenni vágyókat.

Az apartmanház vendégei részére a rendezett, füves udvaron kültéri medence, jacuzzi, szauna, kerti kiülő, napozóágyak, grillezési lehetőség, fedett terasz és elhúzható üvegfalas pergola áll rendelkezésre. A gépjárművek biztonságáról zárt kamerával felszerelt parkoló gondoskodik.

A lellei központ és a móló sétány mindössze pár perc sétára található. A központban több étterem, sok látnivaló és egész nyáron színes rendezvények várják az ide látogatókat. 1 km belül cirkusz, vidámpark, kilátó, bobpálya, kalandpark, gokart pálya, kisvasút és több programlehetőség áll vendégeink rendelkezésére.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
6 apartman, 22 férőhely
NTAK azonosító: EG22040608


előzőkövetkező