Ricky apartman, 1 apartman 6 férőhely

Október 01-31-ig a foglalások alkalmával a fűtés díja fogyasztás alapján különdíjként fizetedő. Családoknak ideális apartman Balatonlelle-felsőn található apartmanunk 30 méterre a víz parttól. Az apartman 2 lakásos társasház földszinti részén található, külön bejárattal, külön Balatoni kilátás ú terasszal.

Felszerelt konyha-mikró kávéfőző(kotyogós is), vízforraló, edények, tányérok, poharak, seprű, lapát, felmosóvödör, WC papír, mosogatószerszivacskonyharuha, mosdóban kéztörlő. A fürdőszoba kádas. Az az ablakokon redőny és szúnyoghálós van. A nappaliban síkképernyős tv, ülőgarnitúra, étkezőasztal található.

A szobákban franciaágy és egy különálló ágy található, másik szobában franciaágy és egy fotelágy található. A nappaliból a Balatonra tekintő teraszon pihenhet ék a vendégek, ulőgarnitúrával és nyugágyakkal felszerelve. A terasz előtt mini játszótér található, csúszdával, homokozóval, kis autókkal, motorokkal, rollerekkel felszerelve.

A kertben grillezési és bográcsozási lehetőség van. Az apartman mellett kis szabadstrand helyezkedik el ami fokozatosan mélyül, horgászati lehetőség is adott. Étterem gyalogosan kB 5 percre található, kis bolt szintén a közelben. A városban sok program és műsor segít a kikapcsolódásban.

Városunkban található a Magyar Nemzeti Cirkusz, Vidámpark, gokartpálya, bobpálya, kiátók a közelben. Egyéjszakás foglalás nál foglaló ként a teljes összeg átutalását kérem. Házikedvencet nem fogadunk. A foglaló nem visszatérítendő lemondás esetén. Szép kártyáról utalt foglaló nem visszatérítendő lemondás esetén.

A szállás díj fennmaradó részének kiegyenlítése érkezéskor esedékes.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19003504


előzőkövetkező