Hunor Köztársaság Apartman, 1 apartman 5 férőhely

A Lelle Park 126/B Apartman, Balatonlelle centrumában a Köztársaság u. 11. sz. alatt található saját stranddal és lejáróval a Balatonra. A társasházban található 2. emeleti 55 nm-es lakás, benne 1 hálószoba és nappali + étkező, fürdőszoba, wc és a tóra néző erkély található.

A hálószobában franciaágy, nappaliban kétszemélyes kihúzható kanapéágy és egy fotelágy garantálja 5 fő kényelmes elhelyezését. Nappali + étkezőben légkondicionáló berendezés van. Az apartman előtt közvetlen ingyenes parkoló található, de az apartman ház zárt udvarán belül egy gépkocsi részére automata kapus beállás is lehetséges.

a zárt udvarban a gyermeke tudnak játszani, biciklizni kedvükre. Az apartman műszaki felszereltsége: sík képernyős műholdas tv, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, elektromos tűzhely, hűtőszekrény, konyhai edények, evőeszközök stb., ruhaszárító. Apartmanunk Balatonlelle központjától 2 perc sétára helyezkedik el.

Balatonlellén hatalmas vidámpark és állandó cirkuszi társulat működik (Magyar Nemzeti Cirkusz) a főszezonban. A Napfénystrand, mely 5 perc sétával elérhető szállásunkról, a gyermekes családok kedvence, homokos partja és játszótere, élménymedencéi miatt is. Amennyiben szükséges előre egyeztetve gyerek wc ülőkét, bilit, műanyag kismotort, gyerek etetőszéket tudunk biztosítani.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Nyitvatartás: március 1. - október 30.
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA20008685


előzőkövetkező