Réka Nyaralóház, 1 apartman 6 férőhely

Csendes utcában 800 m távolságra a Balaton parttól található családi ház földszinti része 6 fő részére kényelmes, nyugodt kikapcsolódást, nyaralást biztosít. A vendégek elhelyezése 3 szobában (2+2+2) történik. Az egyik szobában lehetőség van +1 fő részére. A házban nappali nincs, de a hatalmas fedett terasz, jól felszerelt kerti bútorokkal alkalmas közös programokra.

Két szobában van televízió (LCD) és az egesz házban (teraszon is) nternet, mely gyors és ingyenes. A fürdőszobában fürdőkád, WC, mosdó átfolyós rendszerű elektromos vízmelegítő, így folyamatos a meleg víz ellátása. Külön helyiségben található még egy WC kézmosóval. A konyha nagyon jól felszerelt (hűtő, 4 lapos beépített villanyfőző, mikró, kenyérpirító, vízmelegítő, melegszendvics sütő, turmix stb.) reggeliző sarokkal.

A képen látható felső terasz és tetőtér nem kiadó, tárolóként szolgál. Zárt udvarban 1 kocsi, a ház előtt további 2 kocsi parkolására van lehetőség. Minden ablak szúnyoghálóval felszerelt, a bejárati ajtó is. Szobák ablakain redőny van, mely kellemes hűvöset biztosít. A házban.

nincs ventillátor, ezek használatáért a tulaj plusz költséget számolhat fel. A legközelebbi stand - Bélatelep 800 m, ahol a parkolás és a strandolás ingyenes. Különböző vizisportok kipróbálására van lehetőség: Fonyódi strand 2, 5 km, Balatonfenyves 5 km, mindkettő busszal is elérhető.

Badacsonyba rendszeres hajójárat a fonyódi kikötőből. Legközelebbi gyógyfürdő -Csisztapuszta 6 km Tartózkodás min. 5 éjszaka. Érkezés 15.00 órától Távozás 10 óráig Az ár a végtakarítás díját (15. 000 Ft) is magában foglalja. A ház semmilyen állatot NEM fogad. Tilos a házon belüli dohányzás.

A házban. csak a foglalásban szereplők tartózkodhatnak. A tulajdonos az alsó szinten külön lakrészben/ kertrészben tartózkodhat.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: július 1. - augusztus 30.
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19011959


előzőkövetkező