Platán Beach Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Balatonboglár közvetlen vízpartján, központhoz és szabad strandokhoz közel található új építésű Platán Beach Apartman egész évben szeretettel várja a kikapcsolódni vágyókat. A két hálótérrel rendelkező 60 nm-es apartman hatalmas teraszáról gyönyörködhet a Balaton csodás panorámájában.

Az apartman ingyenes WIFI hozzáféréssel, jól felszerelt konyhával (hűtő, fagyasztó, főzőlap, sütő, mikró, vízforraló, kávéfőző tejhabosítóval és kenyérpirítóval) rendelkezik. A francia ágyas hálószoba és nagy méretű kihúzható kanapéágyas nappali 2+2 fő részére biztosít kényelmes pihenést helyiségenkénti szabályozható légkondicionálás mellett.

Az apartman ingyenes saját belső zárt parkolóval, saját stéggel, napozóágyakkal és gondozott kerttel rendelkezik ahol mindenki megtalálhatja a nyugalmát vagy kedvét egy kerti sütögetéshez vagy sport aktivitásához (igény szerint kerékpár és SUP használattal), miközben a gyerekek a részükre kialakított játszótéren játszhatnak.

A közelben (~300 m) megtalálható étterem, pékség, kávézó, élelmiszerbolt és a szabad strand büfésorai biztosítják, hogy a gépkocsi használatot akár teljesen mellőzze és megízlelje a Balatoni borvidék borkínálatát. A hajókikötőből közvetlen hajójárat biztosítja a kirándulási lehetőséget Badacsonyba, illetve a közelben (~800 m) található Magyar Nemzeti Nagycirkusz előadásai és a Vidámpark/Gokartpálya pedig az esti kikapcsolódás pillanatait.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22048589


előzőkövetkező