Pine Weekendhouse, 6 szoba 12 férőhely

Van egy tér, amely úgy lesz teljes, akárcsak az életünk: a családunkkal, barátainkkal. A Pine Weekendhouse igazi közösségi hely, ahol az együtt töltött minőségi idő, a kortárs formatervezés, a gasztronómia és a művészet szeretete járja át a tereket, egy elzárt, mégis teljes világként a Balaton északi partjának legelején, alig 50 percre Budapesttől, Balatonakarattyán.

Családias környezetet ötvöztünk magas szintű szolgáltatásokkal a privát bevásárlástól kezdve a séfvacsorákig a személyre szabott programokon át: gyermekprogramok, masszázs, jóga, szauna, hogy Önöknek csak egy feladatuk legyen: jelen lenni és megélni a pillanatokat. Mi tudjuk, hogy az idő a legnagyobb kincs, ezért a Pine megalkotásakor fontos volt számunkra, hogy odaadó figyelemmel ezt vendégeink számára teljes mértékben biztosítsuk.

Manifesztónk az idő tisztelete és szeretete: hiszünk abban, hogy az együtt töltött, minőségi percek úgy emlékezetesek, ha azokat nem korlátozza semmi. személyre szabott reggeli privát bevásárlás személyzet rendezvény honesty bar well-being baby care A ház 12 fő elszállásolására alkalmas 6 különálló, franciaágyas szobában.

A hat szobából kettő nagyobb családi szoba az, amely alkalmas gyermek pótágy és/vagy hordozható babaágy elhelyezésére is. Ezen kívül rendelkezünk egy akadálymentesített szobával is, ahova igény szerint szintén elhelyezhető még babaágy. A szobák és a hozzájuk tartozó fürdőszobák is teljesen felszereltek.

A szobák közül a két családi szoba a főépületünk emeletén találhatók, amikhez tartozik egy-egy nyitott terasz is. A főépületünk alsó szintjén helyezkedik el a konyha, és a nappalival egybemosódó étkező rész, valamint egy honesty bar és egy vendégmosdó is. A további négy szobát a főépülettel egy fedett, fűthető veranda és még egy további látványkonyha köti össze.

A látványkonyha teljesen gépesített, valamint még egy Green Egg és egy beépített fatüzelésű bogrács is található benne. A Pine Weekendhouse csak teljes egészében foglalható (szobánkénti foglalásra nincs lehetőség).

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya ingyenesen bevihető
6 szoba, 12 férőhely
NTAK azonosító: PA21002870


előzőkövetkező