Pihenő Vendégház, 4 szoba 12 férőhely

A Pihenő vendégház Balatonlelle frekventált, ugyanakkor nyugodt a szabad strandtól kb 200 m -re található. Családbarát 2 db 6 személyes apartmanból áll, ahol családi vagy baráti csoportok pihenésére kiválóan alkalmas. A pihenést zárt parkoló, gyerekeknek, homokozó, grill és bográcsozási lehetőség, bicikli, medence szolgálja az ide érkező vendégek kényelmét.

Lelle és Boglár határán található a vendégház így mindkét településen található rendezvények gyorsan könnyen megközelíthetők. ABC, benzinkút, Cirkusz(utazó), játékpark a közelben.Az apartmanok teljesen felszereltek. Ősz-Tél a Balatonnál. Pihenő vendégház ajánlata. Ősszel számtalan túralehetőséggel, kirándulásokkal a Balatoni borvidék pincéivel, bor kóstolásokkal, bicikli túrákkal, és számtalan tartalmas időtöltést ígér az őszi Balaton.

Ismerd meg és légy vendégünk ahol a kényelmedről mi gondoskodunk. Szeretne családjával, barátaival pihenni kikapcsolódni, elbúcsúztatni az Ó évet, mind ezt kényelemben, wellnessel, (jakuzzi) megspékelve ajánlom vendég házunkat, mely 2 szoba pótággyal, és egy 2 személyes szoba várja vendégeit.

Töltődjön, pihenjen, kiránduljon, töltse szeretteivel együtt az év végét. Képek folyamatos frissítés alatt. Balatonon. Nézze meg ajánlatunkat őszre-télre-tavaszra. A kert erdei hangulatot idéz., -grill, , bogrács, kemence jakuzzi A vendégház Balatonlellén található. Part 200m, zárt parkoló, wifi, kizárólagosság.

Jakuzzi-túrázás, -borospincék-kilátók-Balaton. A továbbiakért kérd az információt, Légy a vendégünk, ismerkedj az őszi -téli-tavaszi Balatonnal, pincéivel, túra útvonalaival, kilátóival, és ha elfáradtál, frissülj a 36 fokos jakuzziban️ fürdőköpeny, ️ fürdőlepedő, ️ kávé, ️tea bekészítve.

Ingyenes parkolás
4 szoba, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA21006377


előzőkövetkező