Málna Apartman, 2 apartman 4 férőhely

Vendégházunk Balatonlelle központi, mégis csendes részén helyezkedik el, kb. 10 percnyi sétára a Balatontól. Az lakás a háromlakásos társasház teljes emeletét elfoglalja, ami a közös kertből egy kényelmes lépcsőn közelíthető meg. Felérve a nagy, fedett teraszra jutunk, mely tökéletes egy napfényes reggelihez vagy az esti borozásokhoz.

Innen belépve elénk tárulnak a 120 m2-es klimatizált lakás szellős terei, mint a konyha-étkező, nappali, olvasó kuckó, a két francia ágyas hálószoba, a fürdőszoba és a különálló wc. A nappali és mindkét háló különálló klímával rendelkezik, és a két hálószobához tartozik egy közös erkély, ahonnan szép kilátás nyílik a medencés belső udvarra és a távoli Badacsonyra.

A lakás jól felszerelt - a konyhában elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mosogatógép, mikro, Nespresso kávéfőző és tejhabosító, vízforraló, kenyérpirító, illetve bőséges mennyiségű pohár-, étkészlet és főzőedény áll rendelkezésre, ezek mellett a mosógép, a porszívó és egy vasaló is vendégeink kényelmét szolgálja.

Az ingyenes, gyors wifi és a nappaliban a nagy méretű tévé csatornái teszik teljessé a képet. A temperált vízű medencét 9 és 19 óra között tudják használni. Pótágyazás a nappaliban vagy az olvasó kuckóban található kényelmes kanapékon lehetséges. Parkolásra az udvarban 1 autónak, továbbiaknak a ház előtti dedikált utcarészen van lehetőség.

Bevásárlási lehetőség (Aldi, Lidl, Rossman) 1 km-en belül.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - december 30.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19023711


előzőkövetkező