Péhl Nyaralóház, 2 apartman 8 férőhely

Üdvözöljük a kétszintes nyaralóházunkban, amely egy csendes környéken található mindössze 300 méterre a szabad strandtól. A nyaralóház kétszintes és két apartmant kínál, amelyek mindegyike 4 fő elhelyezésére alkalmas, összesen tehát 8-10 főt tudunk fogadni, a szálláshely ideális két család számára is.

A szálláson a földszinten és az emeleten is van klíma. A szálláson összesen 4 szoba található, amelyek összterülete 95 négyzetméter. A földszinten található a bejárat, amit lépcsőkön és fedett teraszon keresztül lehet megközelíteni. Itt található a nappali/étkező SAT-TV-vel, valamint a nyitott konyha, amely gáztűzhellyel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel felszerelt.

Emellett két kétágyas szoba, egy zuhanyzó és egy külön WC található a földszinten. Az emeletre egy fedett teraszról vezet a bejárat, melyet külső csigalépcsőn lehet megközelíteni. Itt található a nappali/hálószoba kihúzható kanapéval, amely 2 fő részére kényelmes alvást biztosít.

Emellett a nappaliban étkező asztal és nyitott konyha található, amely gáztűzhellyel, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel van felszerelve. Az emeleten továbbá egy dupla ágyas szoba és egy kétágyas hálószoba található, valamint egy zuhanyzó és egy külön WC. Az udvarban lehetőség van parkolásra, grillezésre és bográcsozásra.

A szabadidős tevékenységek közé tartozik a pingpongozás, valamint a vízi-sípálya és a vízi-bicikli kölcsönzés a közelben. Nem messze találhatók éttermek és boltok mindössze 500 méterre. A vonatállomás is könnyen elérhető, mindössze 550 méterre található, és Siófok városa vonattal mindössze 6 perc alatt elérhető.

A nyaralóház Siófok-fürdőtelepen található, mindössze 300 méterre a Balatontól és a szabad strandtól.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: május 31. - szeptember 16.
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19017545


előzőkövetkező