Balaton Beach Apartman, 3 apartman 12 férőhely

INGYENES KÜLTÉRI MEDENCE HASZNÁLAT . Siófokon vízpart közeli 2-4-6 fős, 2-3 szobás külön bejáratú, klímás apartmanok saját jól felszerelt konyhával, saját fürdőszobával, ingyenes wifivel és zárt parkolóval egész évben kiadók . Az apartmanok a Balaton fővárosában, Siófok egyik legszebb részén az Aranyparton, idegenforgalmilag legfrekventáltabb negyedében 100 méterre a Balatontól helyezkednek el.

A siófoki Nagystrand, a szabadstrand, a Petőfi sétány, Plázs, szórakozóhelyek, bárok, éttermek, reggeliző, gyorsbüfék, élelmiszerboltok, cukrászda, fagyizó, kerékpár kölcsönző, Jókai park, játszótér a hajóállomás és a siófoki centrum pár percnyi sétára található az apartmanoktól.

Kiadó szomszédos , 2-3 szobás apartmant kínálunk vendégeinknek, melyekben külön-külön 6-6 személy is elfér .Az apartmanok klimatizáltak, valamint az apartmanokhoz tartozik egy erkély. A szép parkosított udvarban kültéri medence áll a vendégeink rendelkezésére, amit korlátlanul ingyenesen lehet használni.

A lakásokhoz zárt parkolók tartoznak . Apartmanonként 1 autónak tudunk ingyenes zárt parkolót biztosítani, de a ház előtt is lehet parkolni, ha több autóval érkeznek 30m-re őrzött zárt fizetős parkolóban is el tudják helyezni az autóikat. Az apartmanok leírása: A külön bejáratú apartmanok 2- 4- 6 fő elhelyezésére alkalmasak, 2-3 szobásak, (pótágyazható), ( nappali + 1, 2 hálószoba) saját konyha, saját fürdőszoba .

Jól felszerelt amerikai konyhás nappali étkezővel (kerámialapos tűzhely, hűtőszekrény, mikró, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló és konyhai eszközök stb.), kihúzható ággyal, kábel TV, DVD-vel. Hálószoba franciaággyal, TV-vel, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel. Téli időszakban az apartmanok fűthetőek (központi fűtés).

Ellátás: Az étkezés önellátással történik. A közelben számos élelmiszerbolt, étterem és büfé található és menüs étkezésre is van lehetőség kedvezményes áron. Grillezési lehetőség az udvarban. Bababarát szállás: hordozható gyerekágyat, etetőszéket, babafürdető kádat kérésre biztosítunk.

Programok: Számos programlehetőség van a közelben: Coke Club, Petőfi sétány, Jókai park (játszóterek), Szabadtéri színpad, koncertek, kulturális programok, rendezvények (pl. Halfesztivál), Galerius fürdő, teniszpályák, sétahajózás, horgászati lehetőség, lovaglás, Zamárdi kalandpark, kirándulási és túrázási lehetőség a környező hegyekbe. Ágyneműt ingyenesen biztosítunk, törölközőt mindenkinek saját magának kell biztosítania.

A főszezon július 1 - augusztus 28-ig tart. A klíma használat csak a főszezonban díjmentes.. Elő és utószezonban ha igénylik, felárat kell érte fizetni . /1.500.-ft/nap/ Külön fizetendő az idegenforgalmi adó, 18-év felett 400, -Ft/ fő/éj.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA19009477


előzőkövetkező