Patakpart Apartmanok, 2 apartman 10 férőhely

A Patakpart apartmanház 4-6 fős modern, kényelmes és igényesen berendezett apartmanjaiban saját zárt parkolóval várja a pihenni és feltöltődni vágyó vendégeket. A város csendes részén, közel a Balatonhoz a központhoz.

Az apartmanok 46 m2 – 61 m2 alapterületen a mai kornak megfelelő igényeket kielégítve felszereltek, 2-4 vagy akár 6 fő befogadására alkalmasak, 2 hálószobával, fürdőszobával, jól felszerelt konyhával- mosogatógéppel, terasszal, -síkképernyős TV-vel rendelkeznek. Vendégeinknek zárt, biztonságos parkolóhelyet tudunk biztosítani az udvaron.

Az apartmanház mindenhez közel helyezkedik el: legközelebbi strand 3 perc gömbkilátó 3, 6 km autóval 5 perc a Balatonlellei vidámpark, cirkusz Lidl, Aldi, Tesco bevásárlási lehetőség A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. A legközelebbi étterem 500 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 1.1 km-re van.

Fizetés Készpénzzel, átutalással vagy szépkártyával tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. Magyarul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Felszereltség: Erkély Zuhany Elektromos fűtés Légkondicionáló Ágynemű, tollmentes párnák Vízforraló Mikrohullámú sütő Hűtőszekrény Főzőlap Jól felszerelt konyha mosogatógéppel Síkképernyős TV Bababarát felszerelések kérésre Balatonboglár és a környéke A 6300 lakosú városka a Balaton déli partján fekszik, lankás, dombos, szép vidéken. Keleten Balatonlelle, nyugaton Fonyód, a tó északi partján, szemben Révfülöp a szomszédja.

A zamatos borok, a Balaton varázslatos tája, a történelmi emlékek, a Kalandpark, a Gömbkilátó, a Boglári Buborék Élménystrand, a Szent Erzsébet Emlékpark a kápolnákkal és a sokszínű rendezvények számos lehetőséget kínálnak az itt élőknek és a vendégeknek. Balatonbogláron szinte sosem lehet unatkozni.

Rengeteg rendezvény, kulturális esemény, kiállítás, fesztivál szórakoztatja az érdeklődőket, a családosok számára pedig ideális üdülőhely számos kikapcsolódási lehetőséggel. Több mint 40 éve megrendezik a déli Balaton-part egyik legnagyobb nyári eseményét, a Balatonboglári Szüreti Fesztivált.

A város partjainál ér célba a Révfülöp és Balatonboglár között kijelölt 5, 2 kilométeres Balaton-átúszás, melyen minden évben több ezer ember vesz részt.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: EG23061580


előzőkövetkező