Panna Apartmanház, 2 apartman 10 férőhely

Utazzon Balatonlellére egy kellemes nyaralásra és legyen a Panna Apartmanház vendége. Balatonlellén csendes, nyugodt utcában, mégis közel (kb. 1, 5 km) a központhoz, szabad strandhoz, kiadó két különálló 50 négyzetméteres apartman. Az apartmanok a családi ház felső emeleti részén találhatóak, mindkettőhöz külön külső lépcsőn lehet feljutni.

Az apartmanok akár egybe is nyithatóak. Mindkét apartmanban található 2 külön nyíló szoba, egy étkező-konyha, és egy fürdőszoba wc-vel. Baba barát szállásként igény esetén minden kiegészítőt betudunk készíteni a szállásra. (Kiságy, pelenkázó, babakád...stb). Kertben homokozó, gyerekjátékok várják a kisebbeket.

A szálláshely zárt parkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. 1000 méterre találja a legközelebbi éttermet, 1000 méterre a legközelebbi élelmiszerboltot. A helyszínen bográcsozási, grillezési és szalonnasütési lehetőség elérhető.

Fizetés Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. A foglaláshoz a Panna Apartmanház a sikeres visszaigazolást követően előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A szálláshely tulajdonosai magyarul és angolul tudnak kommunikálni Önnel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 1.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA21001663


előzőkövetkező