Örökzöld Apartman, 5 szoba 11 férőhely

Házunk Rádpusztán, Balatonszemes és Balatonlelle között, a Rádpusztai Gasztro Élménybitorok mellett fekszik. Rádpuszta Balatonlelléhez tartozik és a Szemes és Lelle közötti szabad strand kevesebb, mint 4 km-re van, ami akár kerékpárral is könnyen elérhető. Elsősorban azokat a vendégeket várjuk, akik a Balaton közelsége mellet szeretik a csöndes nyugodt környezetet.

Felnőttbarát szállásként működünk, 14 éves kor felett fogadunk gyerekeket, a ház beosztása és a környék adottságai miatt így tudjuk a nyugodt kikapcsolódást biztosítani. A ház 2019 Júliusától öt vendégszobával működik. Vendégszobáink 25m2-esek melyek mindegyikéhez zuhanyozós fürdőszoba csatlakozik.

Az egyik vendégszoba 3 ágyas és itt egy mini konyha is helyet kapott. A többi vendégszobában 2 személyes ágyak vannak. A szobákhoz terasz csatlakozik. Valamennyi szoba saját klímával rendelkezik. Közös helységek: 40 m2 reggeliző, 235 m2 fedett terasz, nyitott reggeliző terasz. A ház egy 8000m2-es gondozott árnyas, ligetes kertben található, a bográcsozáshoz pedig 6m hosszú rönk asztal van a diófa alatt.

A kert a Rádpusztai Gasztro Élménybitorok lovas pályájával és karámaival szomszédos. Más közvetlen szomszédunk nincs. A 600 m-re található nádfedeles csárda egész éves nyitva tartással üzemel. 400 méterre található az Ikon pincészet mely borkóstolóival várja vendégeit. Néhány kilométeren belül van a újra nyitott Becsali Csárda Balatonlellén, és a méltán híres Kistücsök Étterem Balatonszemesen.

A ház elrendezése és fekvése miatt kiválóan alkalmas nagy családi találkozók, unokatestvér találkozók, baráti közös nyaralások helyszíneként. A szállás ára a reggelit tartalmazza.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 15.
Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 11 férőhely
NTAK azonosító: MA23085226


előzőkövetkező