Oliver Apartment, 1 apartman 2 férőhely

Balatonfüred csendes nyugodt utcájában kínáljuk apartmanunkat a balatonarácsi vasútállomástól mindössze 350 méterre. A Kiserdőn keresztül vagy a Deák Ferenc utcáról kellemes sétával elérhető a Tagore sétány és a strand. Korlátlan WI-FI, továbbá felár felszámítása nélkül klíma használat áll a vendégek rendelkezésére.

Az apartman gépesített, felszerelt konyhával, nappalival, hálószobával és fürdőszobával rendelkezik. A vendégek kényelmét sütő, főzőlap, elszívó, kombinált hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, kapszulás kávéfőző és kenyérpirító is szolgálja. Edények, tányérok, evőeszközök, poharak rendelkezésre állnak.

A nappaliban Smart LED TV, társasjátékok és egy kihúzható kanapé teszi komfortosabbá a vendégeink nyaralását. A fürdőszobában kád és WC található. Az apartman törülközővel és hajszárítóval felszerelt. Minden kedves vendégünknek ajándék csokoládéval, kávéval és teával kedveskedünk.

A szálláshelyen prospektusokat biztosítunk amik a Balaton látnivalóit, a kiállításokat és nem utolsó sorban a tó gasztronómiai programjait és helyeit tartalmazzák. Vendégeinknek a balatonfüredi Széchenyi strand (Füred kemping) területén lévő kerékpárkölcsönző által kínált eszközök bérlési költségéből 15% kedvezményt biztosítunk (kivéve e-bike).

SZÉP kártyát nem fogadunk el, továbbá a helyszínen bankkártyás fizetés nem, csak azonnali átutalás vagy készpénzes fizetés lehetséges.

Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: július 1. - augusztus 21.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA21004344


előzőkövetkező