Nyaraló24 Gye5, 2 szoba 4 férőhely

Ez a szép, felújított nyaraló Gyenesdiáson található és max. 6 fő számára nyújt pihenést. A földszinten található egy modern nappali, egy gyönyörű konyha étkezővel, egy WC valamint egy szép fürdőszoba szaunával és élményzuhanyzóval. A nappali panorámás erkéllyel rendelkezik, ahol a jakuzzi található.

A kényelmes lépcső a felső emeletre vezet, ahol 2 légkondicionált hálószoba található, franciaággyal és két külön fürdőszobával WC-vel és zuhanyzóval ellátva. Mindkét szoba erkéllyel rendelkezik. Internet hozzáférés Wi-Fi-n keresztül elérhető. A nagyon nagy telken (4000 nm) a két külön nyaralóház található (háziállat mindkét házba bevihető).

Minden ház saját medencével rendelkezik. Itt egy 10 x 5 x 1, 30 méteres medence található. Mivel azonban a házak között nincs kerítés, kérem gondosan vigyázzon házi kedvencére. Parkolás az elkerített területen áll rendelkezésre. A környék leírása: A ház nagyon szép, csendes környezetben található.

Strand kb. 2000 méter, bevásárló lehetőségek kb. 800 méter, étterem kb. 800 méter. Extra szolgáltatások: - Medence - Panoráma - Jakuzzi - Légkondicionálás - Szauna - Wi-Fi - Mosogatógép - Mosógép - Háziállat bevihető.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 1. - október 31.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20009241


előzőkövetkező