Kikötő Sétány Apartman III, 1 apartman 5 férőhely

Szobák, szolgáltatások Töltsön el néhány kellemes napot Balatonszemes településen a Kikötő Sétány Apartman III. vendégeként. Kényelmes apartmanban szállhatnak meg Balatonszemes településen az apartman vendégei. Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshely zárt parkolójában hagyni.

Az apartmannak saját erkélye vagy terasza van, így lesz lehetősége élvezni a kellemes napfényt anélkül is, hogy messzire kellene mennie. A szálláshely apartmanjában 2 hálószoba, 2 fürdőszoba van. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely lenti adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Az apartman teraszán egy 5 fős fényterápiás, két fekvő és három ülőhellyel rendelkező jakuzzi áll a vendégek rendelkezésére. A jakuzzi rendelkezésre állása szezonális, azaz 06.01.-08.31. ig van beüzemelve.

De egyéni kérésre szezonon kívül is feltöltjük, rendelkezésre bocsájtjuk melynek beüzemelési plusz költsége: 50.000.- ft. Étkezés A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. 50 méterre találja a legközelebbi éttermet, 500 méterre a legközelebbi élelmiszerboltot. Fizetés Foglalását készpénzzel, átutalással és Szép kártyával tudja kifizetni.

A foglalás véglegesítéséhez a Kikötő Sétány Apartman III. a sikeres visszaigazolást követően előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezés időpontja 16:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. Magyarul és angolul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Kaució: Az apartman elfoglalásakor Érkezéskor 150(€) vagy 50.000(Ft) kaució letétele szükséges, mely a szállás elhagyásakor rendeltetésszerű használat esetén, káresemény hiányában illetve az átvételi állapotnak megfelelő, tiszta apartman visszaadásakor, időben történő kiköltözéskor természetesen visszajár.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 1. - augusztus 31.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: EG22049471


előzőkövetkező