Noé Apartman, 1 apartman 5 férőhely

Látogasson el a csodás Keszthelyi-hegység lankái között elhelyezkedő, 900 éves Várvölgyre. A Noé Apartman tökéletes választás a családi nyaraláshoz a Balaton közelsége, az Országos Kéktúra útvonal, a Rezi vár, a Tátika vár, a Sümegi vár, a Szigligeti vár, a buddhista szentély, Sztupa közelsége miatt. Így nagyszerű kihívás a túrázást kedvelőknek is.

A Balaton, Keszthely, Tapolca, Sümeg és a világhírű fürdőváros, Hévíz is 15 perc alatt elérhető autóval. Tiszta szívből ajánljuk azoknak, akik igazi nyugalomra, friss levegőre vágynak és a hétköznapi rohanásból szeretnének kilépni családi nyaralásuk, illetve egy hosszú hétvége alkalmával.

A ház külön bejáratú emelet jól felszerelt, klimatizált, hegyekre néző panorámával, kettő különálló tágas szobával, külön nappalival, fürdővel, felszerelt konyhával és egy fedett terasszal rendelkezik. Az szálláshoz tartozik egy gyönyörű udvar, ahol több autó is biztonságosan tud parkolni, az udvaron hintaágy, gyermekjátékok, grillsütő és bográcsozási lehetőség várja a vendégeket.

A településen működik a közkedvelt Szent Domonkos vendéglő, ami 5 perc sétával elérhető, illetve a helyben sütött pékárujáról híres pékség, élelmiszerbolt ugyancsak egy kellemes séta a szálláshelytől. A Noé család szeretettel várja kedves vendégeit, akiknek szívesen segítenek mindenben, hogy csodálatos pihenésben legyen részük.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 1. - október 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA22036101


következő