Erzsike Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Pihenjen a mesés földrajzi adottságú településen Várvölgyön. Legyen az nyaralás, hosszú hétvége, vadászat vagy túrázás utáni megpihenés. Mindössze 15 km-re a gyönyörű Balatontól. Mesés földrajzi elhelyezkedése, értékei az összes generáció számára pihenést és hatalmas élményt biztosít.

Az apartmanház otthonos és családias, kiváló választás egy nyári kikapcsolódáshoz. A kertben hintaágy, nyugágy, grillsütő, bográcsozási lehetőség és hatalmas udvar várja vendégeinket. A parkolás akár 3 autó számára is kényelmesen biztosított, továbbá zárható kerékpártálót is tudunk biztosítani.

Várvölgy község a Keszthelytől mintegy 15 kilométerre található, északkeleti irányban a Keszthelyi-hegységben. A Keszthelyi-hegység hegyei közül tekintünk a Balatonra és a Tapolcai-medence három millió évnél idősebb bazalt tanúhegyeire. Mindezekből látszik, hogy a község ideális célpont, illetve kiinduló állomást jelent a természet szépségeit, s a nyugalmat kedvelő turistáknak.

Rövid túrákkal elérhető a Rezi-vár, a Tátika vára a védett ősbükkössel, valamint pár kilóméterre a Zalaszántó felett magasodó Buddhista szentély a Sztupa is.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA20014495


előző