Neptun Apartmanház Platánsor, 1 apartman 2 férőhely

Balatonföldvár belvárosában a vasútállomástól és a buszpályaudvartól 2 percre egy gyönyörű ősfás, parkos környezetben a Neptun Apartmanház 1. emeletén kiadó egy erkélyes, parkra néző, felújított apartman. Az apartmanban található egy nagy szoba étkező résszel, zuhanyfülkés fürdőszoba wc-vel, felszerelt mini-konyha (mikrosütő, kávéfőző, kenyérpirító, hűtőszekrény, mosogató).

A lakrész két felnőtt, illetve két felnőtt és egy 14 év alatti gyermek elhelyezésére alkalmas. A központ éttermekkel, szórakozóhelyekkel, üzletekkel pár perc sétára található. A parti sétány, kikötő, szabad strand mind 50-200 méteren belül helyezkedik el. A közelben is számos étterem kínálatából válogathatnak, olcsó napi menü fogyasztható.

Az üdülőház vonattal is jól megközelíthető, az autóval érkezőket parkoló várja. A ház szolgáltatásai ingyen használhatók: 17 x 8 méteres vízforgatós úszómedence, napozóágyak, grillezőhely, szauna, gyerekpancsoló, játszótér, asztalitenisz, teniszpálya, hatalmas parkosított kert.

Az aulában ingyenes wifi lehetőség van. A kert végéből a Balaton part mindössze 50 méterre található, ingyenes fürdési lehetőséggel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 6. - augusztus 29.
Wellness szolgáltatások
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA20016038


előzőkövetkező