Komfort Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A szálláshely Kékkút község központjától 100 méterre található. A falu ásványvize világhírű, a Káli medence települései között igen kedvelt helynek számít. Egységes faluképe, oromfalas házai a Balaton-felvidéki építészeti stílus jegyeit hordozzák magukon. A faluban van a Levendulaporta kávézó.

A közelben Sálföldön (2 km) lovaglási lehetőség. A híres vasárnapi piac Liliomkert 2 km-re van Káptalantótiban. Kékkút szőlőföldekkel van körülvéve. A környéke biciklizésre igen alkalmas. A Balatonpart 3.5 km (Ábrahámhegy), kerékpárral 20 perc, autóval 5 perc alatt elérhető és autóbusszal háromszor naponta (Révfülöp).

A családiház EU norma szerint 2017-ben épült, Balatonfelvidéki parasztház stílusban, teljes egészében alá van pincézve. A főbejárat a halba vezet. A lakás (91 nm) a halból, vagy a teraszról is elérhető, ahova agy tólókocsival járható út vezet. A lakásban 2 hálószoba van, mindkettőben cserépkályhával és ruhaszekrénnyel.

Az egyikben 2 ágy (0.9 x 2.0 m) van, a másikban egy dupla ágy (1.8 x 2.0 m). A lakószobában étkezőasztal, kémény és kanapé található. A konyhában jégszekrény mélyhűtővel, mosogatógép, sütő, mikrohullámú kerámiás sütő elszívóval van. A fürdőszobában zuhanyozó, WC és mosdó van.

A mosógép a pincében található. A szobák, a fürdőszoba és a lakószoba a folyosóról nyílnak. A lakószobából nyílik a teraszra, ahonnan kilátás van a Káli medencére és az azt határoló dombvidékre. A kert alatti gyümölcsös réttel folytatódik, mely lótartásra is alkalmas.

A lakás a cserépkályhákkal és a kéménnyel van fűtve. Májustól működik a padlófűtés is. A pincében szauna készül 2019-re. A lakás egész évben lakható az elsőrendű kivitelezésnek és a jó szigetelésnek köszönetően. A parkoló a lezárható kertben van. A kertben található még egy pajta és egy borospince is.

A hosszabb időre bérlő megművelheti saját szakállára a házhoz tartozó szőlőskertet is (3000 nm, 400 m távolságra).

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Macska, kutya ingyenesen bevihető
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22048266


előző