Nefelejcs Apartman, 1 apartman 6 férőhely

A Balaton déli partján, a tóhoz közel fekvő önálló medencés wellness nyaralónkba várjuk vendégeinket áprilistól novemberig.

Csak a teljes ház bérelhető, 2 fős foglalás esetén sincs más vendég a házban. 2 fős foglalás esetén egy franciaágyas hálószobát, egy fürdőszobát valamint a nappali-konyha-étkező részt biztosítjuk a házban, ezen kívül természetesen az udvar és a kültéri szolgáltatások is rendelkezésre állnak. 3-4 fős foglalás esetén két hálószobát és két fürdőt, a nappali-konyha-étkező részt, az udvart és a kültéri szolgáltatásokat biztosítjuk.

A házban 6 fő részére 3 db kétágyas hálószoba, tágas nappali, konyha, étkező, 2 db fürdőszoba (zuhanyzó, WC) és külön WC áll rendelkezésre. A konyha teljesen felszerelt, a nappaliban műholdas tv van. Szintén a nappaliban kapott helyet egy csocsó. A parkosított, zárt udvarban 6 x 3 x 1, 2 m fedett medence, napozóágy, hintaágy, fedett terasz kerti bútorral és grillező szolgálja vendégeink kényelmét.

Fedett wellness teraszunkon pihenősarok, infraszauna és jakuzzi is található. A gyerekek részére hinta, csúszda és homokozó, továbbá pingpong asztal áll rendelkezésre. Június 1. - augusztus 31.-ig a wellness szolgáltatások 6000 Ft / nap áron vehetők igénybe, szezonon kívül az ár tartalmazza a jakuzzi és infraszauna használatát is.

A vendégház teljes területén ingyenes wifi biztosított. Egy gépkocsi részére fedett beálló biztosított. Ágyneműt és konyharuhát biztosítunk. A tulajdonos nem lakik ott.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: március 13. - november 13.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19005759


előzőkövetkező