Kaposi Lak, 5 szoba 8 férőhely

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ, 2 SZINTES NYARALÓ KIADÓ BALATONMÁRIAFÜRDŐN: A SZABADSTRANDTÓL CSUPÁN 100 M-RE, A HAJÓKIKÖTŐTŐL 50 M-RE HELYEZKEDIK EL. Foglalható dátumok csak hetes turnusokban szombattól szombatig. Szobák és felszereltség: A ház 2 emeletes, földszintjén 2 hálószoba, nappali, étkező, konyha és fürdőszoba + wc található.

Az emeleten további két erkélyes hálószoba és zuhanyzó + wc. A helyiségek klimatizáltak, szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. Minden hálószoba szekrénnyel ellátott. A ház teljes területén ingyenesen használható WIFI elérhető. Háztartási gépek és egyéb elektronikai eszközök: Konyhánkban mosógép, elektromos főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, forraló és pirító áll rendelkezésre.

A nappaliban és a felső hálószobában síkképernyős tv-k üzemelnek (nappaliban levő okos tv). Kert: A házhoz tartozik egy nagy virágos kert, melynek közepén egy hangulatos kiülő található grill és bogrács hellyel. A kiülőt leszámítva a teraszon megtalálható székek, asztalok, napozóágyak és hinták biztosítanak szállóvendégeink számára kiváló lehetőséget kültéri időtöltéshez.

Nyaralónk kertjében a gyermekek számára hintát és mérleghintát telepítettünk. A kerthelyiségben fellelhető kis tárolónkban lehetősége van vendégeinknek biciklijeiket elzárni. Parkolás: Az udvar és a kocsibeálló összesen 4 autó kényelmes parkolását biztosítja.

Infrastruktúra:, Strand: 100m , Hajóállomás: 50 m, Bolt: 150m , Városközpont: 800 m, Vasútállomás: 700 m, Éttermek és büfék 50-900 m-es körzetben Balatonmáriafürdőről: Balatonmáriafürdő a Kis-Balaton közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A település közelében reptér található, továbbá 30 perc utazással elérhető Hévíz, Zalakaros.

A település szépségét emeli az Öv-csatorna, mely a szezonban a kishajók kikötője. A Balaton-járó hajók is a csatornából indulnak és ide érkeznek. Naponta több járat van. Az ingatlanunk a Hajóállomásnál a csatornától pár méterre helyezkedik el.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 23. - szeptember 17.
Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: EG19007039


előzőkövetkező