Nagyi Nyaralója, 3 szoba 4 férőhely

Nagyi nyaralója Hangulatos félreeső retro nyaraló Balatonszepezd-Szepezdfürdőn a vízparthoz közel.

Csak egyben adom ki a házat, nem kell idegenekkel osztozniuk, senkihez sem kell alkalmazkodni, nincs a szálláson Önökkel egy időben senki más, úgy kapcsolódhat ki párjával, családjával, barátaival, mintha otthon lennének, vagy a nagyinál a balatoni nyaralóban, ahogy rég. Ősfás kert, szalonnasütési, bográcsozási, lehetőség, pingpong asztal, függőágy a kertben, retro társasok és videojátékok, korlátlan wifi, Netflix. Parkolási lehetőség az udvarban.

A szállás három kis hálószobával és egy társalgóval/nappalival rendelkezik. A hálószobák közül az emeleten található kettő ajtóval elválasztva egymásból nyílik. A belsőben, aminek egy kis erkélye is van, egy franciaágy és egy két személyesre kihúzható kanapé van pótágyként, tehát itt akár egy négy személyes család elfér egy szobában.

A másik emeleti szobában két különálló ágy van L alakban. Ez a szoba egy légtérben van a földszinten lévő nappalival. A harmadik hálószoba a földszinten található, a nappaliból nyílik, attól ajtóval elválasztva. Ebben a földszinti hálószobában szintén két különálló ágy van L alakban.

A szobák kicsik. A ház bejárata a teraszról a nappaliba vezet, innen nyílik a konyha, a fürdő és a wc, és innen megy fel a lépcső az emeleti hálószobákhoz. Balatontól csak a bicikliút és a 71-es út, vasúti sín választja el, amelyeken túl rögtön horgászásra alkalmas öblök találhatók.

Szepezdfürdői strand játszótérrel kb. 200 méter, nagyobb standok több szolgáltatással a szomszédos településeken, Balatonszepezden, Révfülöpön, 2-3 km-en belül. A környék strandjain jellemzően jóval kisebb a zsúfoltság, mint a nagyobb településeken. Jól ellátott élelmiszerbolt 2 km-en belül. (Coop Abc Révfülöp) A szomszédos településen Révfülöpön, a vendéglátás minden fajtáját élvezheti, például a 2019-es év lángosát is megkóstolhatják.

A mólóról, ahonnan hajókirándulást is tehetnek, indul a minden évben megrendezett Balaton-átúszás, aki kirándulni szeretne a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkhoz tartozó Káli-medencét, a Salföldi Majort, a révfülöpi Fülöp-hegyi kilátót, de akár Tihanyt és Badacsonyt is rövid autózással elérheti.

Révfülöpön kertmozi is üzemel. Kisállat térítésmentesen bevihető a szállásra. SZÉP kártyás fizetési lehetőség. Május, szeptember hónapokban 30% kedvezmény.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 15.
Macska, kutya ingyenesen bevihető
3 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG20009198


előzőkövetkező