Mogyorósi Apartman, 2 apartman 10 férőhely

A Mogyorósi Apartman Balatonra néző panoráma kilátással várja vendégeit a Badacsony-hegy bazaltorgonákkal tarkított tördemici oldalán, néhány perc sétára a vízparttól. Az apartmanok külön bejáratúak, 5-5 fő befogadására alkalmasak, így nemcsak családok, de baráti társaságok számára is ideálisak.

Mindkét apartman légkondicionált, kinyitható kanapéval és síkképernyős TV-vel ellátott nappalival, háromágyas szobával, saját, zuhanyzós fürdőszobával és konyhafülkével rendelkezik, mely hűtővel, mikrohullámsütővel, elektromos főzőlappal, vízforralóval, kávéfőzővel és edényekkel van felszerelve.

A szálláshelyen ingyenes Wifi-t, valamint zárt, kamerával megfigyelt udvarban történő parkolást biztosítunk vendégeink számára. A kertben lehetőség van grillezésre és bográcsozásra. A környéken számos látnivaló és program kínálkozik.

Közvetlenül az apartman mellett túraútvonal vezet a hegybe, így az aktív kikapcsolódásra vágyók a Bujdosók lépcsőjén juthatnak fel a Ranolder-kereszthez, ahonnan megcsodálhatják a szigligeti öblöt, a szőlőültetvényeket, a badacsonyi kikötőt és a déli partot. A lefelé vezető úton megállhatnak a Rózsakőnél, a Kisfaludy-háznál, a Szegedy Róza-háznál és a Kisfaludy-forrásnál, vagy betérhetnek a borospincék valamelyikébe szomjukat oltani.

Hasonlóan felejthetetlen élményeket tartogat a Szent György-hegy, a Tapolcai-tavasbarlang és Malom-tó, Hévíz, a keszthelyi Festetics-kastély, Hegyestű, a Szentbékkállai-kőtenger, Tihany, vagy a Salföld.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA20015798


előzőkövetkező