Fenyves Szálló, 1 apartman 8 férőhely

Szép, nyugodt és igényes környezetben családok, baráti társaságok ideális szálláshelye a Badacsonyi hegy lábánál. A hegy gyönyörű bazaltszikláival, lágyan lejtő szőlőültetvényeivel, s a sziklák alatt húzódó hangulatos borospincéivel felejthetetlen látványt nyújt. Rendezvények, fesztiválok, egész évben sok-sok színes programmal várják az ide látogatókat.

Az apartman kizárólag egyben kerül kiadásra, családi, baráti társaságok számára. Így biztosítva, hogy az apartmant, kertet és az úszómedencét más vendégek nem használják:) A házban egy külön bejáratú apartman található, 4 szobával, 4 fürdőszobával, teakonyhával, balkonnal, balatoni panorámával, a kertben úszómedencével.

Az úszómedence időjárás függvényében fedéssel van ellátva, amely meghosszabbítja a fürdőszezont. Minden szobában síkképernyős TV, három dupla-ágyas, egyben két egyszemélyes ágy található, mindegyikből közvetlen nyílik a fürdőszoba (zuhanyzó, mosdó, wc ). Az apartmanban jól felszerelt teakonyha áll a vendégeink rendelkezésére.

A nagy balkon, fa bútorokkal, biztosítja az éjszakába nyúló beszélgetések kellemes hangulatát. Parkosított zárt kert, zárt parkoló, pergola, fa kerti- napozó bútorok, kültéri grill, gyerek játszótér valamint nagy úszómedencével várjuk Önt és kedves családját, barátait. OTP és MKB SZÉP-kártya elfogadóhely.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: január 19. - december 19.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19022014


előzőkövetkező