Eccer Apartman, 4 apartman 8 férőhely

FONTOS. Szálláshelyünk NEM MUNKÁSSZÁLLÓ. Jellegénél és adottságainál fogva kizárólagosan turisztikai célból megszállni kívánó vendégeket fogadunk, az egyéb megrendeléseket sajnálattal elutasítjuk. A Balaton fővárosában, Keszthelyen csendes környezetben kínáljuk szobáinkat a pihenni vágyóknak illetve utazóknak.

A háztól nem messze kényelmesen elérhető bevásárlóközpont található valamint alig 300 méterre terül el maga a Balaton és a családias hangulatú Libás strand. A kerékpározás szerelmesei számára is ideális apartmanunk, hiszen a kerékpárút sincs messzebb a strandnál. Jelenleg négy szobát tartunk fenn, két darab kétágyas és két darab franciaágyas szoba áll az Önök rendelkezésére.

A szálláshely jellege, kialakítása miatt gyermekek számára 5 éves kor alatt nem ajánljuk és az ilyen korú kisgyermekes megrendeléseket sajnálattal, de nem fogadjuk.. A szobák saját fürdőszobával rendelkeznek és minden szobában található televízió is. Ingyenes, zárt parkolási és wifi hozzáférési lehetőséget biztosítunk.

A szobák ára egyéb ellátások árát nem tartalmazza. (7990 Ft.-/fő/éjszaka + IFA) Szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 1. - szeptember 30.
Légkondícionálás
4 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: EG19002889


előzőkövetkező