MF Coral Suite Apartment, 1 apartman 2 férőhely

A Coral Suite Siófok ARANYPARTI részén helyezkedik el, közvetlenül a vízpart mellett. A lakás erkélyéről csodálatos kilátás nyílik a Balatonra. Az épület udvarában tágas medence található, valamint a szabad strand csupán 100 m.

Az apartman elhelyezkedése kiváló, mivel csendes elhelyezkedésének köszönhetően pihenésre kiválóan alkalmas, viszont egy könnyű sétával elérhetjük a híres Petőfi sétányt, ahol rengetek bár, étterem és szórakozási lehetőség várja az ide érkező kedves Vendégeket. Az apartman egy újépítésű társasház 1.

emeletén található. A stúdiólakásban egy konyha nappalival, egy fürdőszoba és egy különálló mosdó áll rendelkezésere, mely 2 személy számára biztosít kényelmes elhelyezést. A modern, stílusosan berendezett apartman kitűnő választás párok számára. A konyha gépesített, jól felszerelt.

A teraszról csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. A Vendégek részére a nyári szezonban egy tágas medence áll rendelkezésre, valamit a szabadstrandot csupán egy kapu választja a társasház udvarától. Az apartman klímával felszerelt, ingyenes wi-fi elérést biztosít, valamint 1 darab felszíni parkolóhelyet biztosít Vendégeink számára.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: EG23081191


előzőkövetkező