Mézes Kuckó Apartman, 1 apartman 2 férőhely

HA minőségi szállást keresel, megtaláltad. A legszebb balatoni panorámával rendelkező városban, Fonyódon, egy csendes zsákutcában található a Kuckónk. Rengeteg kirándulási és szórakozási lehetőség vár a városban. A híres Fonyódi piac nyüzsgését élvezheted szerdánként és szombatonként.

Kirándulhatsz hajóval Badacsonyba és csobbanhatsz a kék zászló minősítésű tiszta és szép strandokon. Ha termálvízben szeretnél pihenni arra is van lehetőség, hiszen közvetlen út köti össze Fonyódot Csisztafürdővel, melynek gyógyvize jótékony, pihentető hatású. Esténként romantikus sétát tehetsz a megújult sétányon, ahol felejthetetlen látványban lehet részed, vagy megihatsz egy finom kávét a legendás Kripta Villa tetején.

HA a nyüzsgést szereted, akkor sem fogsz csalódni, hiszen egész nyáron tematikus programokkal, koncertekkel, bulikkal készül a város a nyaralók szórakoztatására. Kóstold meg gasztronómiai finomságainkat is, a tradicionális lángost a parton, egy finom sült halat vagy a faszénen sütött kürtöskalácsot, A látnivalók, a központ és a part is rövid sétával elérhető, de kerékpárokat is tudunk biztosítani.

Ha tömegközlekedéssel érkeznél, transzfer is rendelkezésre áll. Elsősorban pároknak ajánljuk Kuckónkat, akik zavartalanul élvezhetik nálunk a balatoni romantikát. Az apartman klímás, stúdió jellegű, a konyha-étkező-hálótér egy légtérben van. Pótágyazásra sajnos nincs lehetőség és kérjük, hogy házi kedvencedet is hagyd inkább otthon.

A konyha teljesen felszerelt, a fürdő zuhanyzós. Elszeparált, virágoktól illatozó kert rész vár, ahol alkonyat után is szívesen üldögéltek majd a leanderek között, a solár lámpák romantikus fényénél.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 19. - szeptember 18.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA20004586


előzőkövetkező