MeLuis Nyaraló, 4 szoba 7 férőhely

Balatonkeresztúron nyugodt csendes utcában, teljesen felújított modern környezetben várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket. A helyszínen több személygépkocsi számára van ingyenes parkolási lehetőség. A kertben gyerekjátszótér, trambulin várja a gyerekeket, és grillezni, bográcsozni is van lehetőség.

A konyhában többek között kávéfőző, mikró, sütő is található. A ház teljes területén és a teraszokon is elérhető a Wifi. Ágyneműt és törölközőt biztosítunk. A szállás alig 15 perces sétára van a Balatonmáriafürdői központtól, ahol élelmiszerboltok, fizetős strand, emléktárgyakat árusító üzletek, szórakozóhelyek és éttermek találhatóak.

Szórakozni vágyó vendégeink éjszaka is jól érezhetik itt magukat.Hajókikötő, éttermek, csatornapart, különböző programok, szabad strand is megtalálható. A kirándulni, nézelődni vágyók figyelmébe ajánlhatjuk a közeli Keszthely városát, ahol többek között a Festetics kastély, Helikon kastélymúzeum, a Főtér megannyi programmal várja az üdülőket.

A gyógyfürdőzni vágyóknak a közeli Csiszta-fürdő, Hévíz, Zalakaros, gyermekes családok részére a Zalaegerszegi vízicsúszda- és élménypark és Kehidakustány ajánlható.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
4 szoba, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA19017718


előzőkövetkező