Medencés Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Az Apartmanház Balatonlelle központjában található, 300 m-re a nagy lellei szabad strandtól és 200m-re a déli part egyik legkedveltebb homokos strandjától (Napfény Strand és csúszdás Élményfürdő). A szálláshely központi fekvése és a strandokhoz, hajóállomáshoz való közelsége által kiválóan alkalmas kisgyermekes családok részére is.

Pár perces sétával szinte minden könnyen elérhető, ami egy felhőtlen nyaraláshoz szükséges (bevásárlási lehetőségek, éttermek, szórakozóhelyek, orvos, gyógyszertár, stb.). Balatonlellén nyáron vidámpark, cirkusz, gokart pálya is működik. Könnyen elérhető a szabadtéri színpad, a Balatonboglári gömbkilátó, bobpálya is.

Az új építésű, 1 szobás, egylégterű, 28 m2-es, teraszos, kertre, medencére néző, földszinti apartman smart-os led tv-vel, teljesen felszerelt konyharésszel (főzőlapok, sütő, mikró, hűtő, stb. ), kádas fürdőszobával mosógéppel és 9nm es terasszal rendelkezik. (Dohányzás csak a teraszon lehetséges vagy a kijelölt helyeken, az apartman nem dohányzó).

A belső udvaron 16m-es fokozatosan mélyülő (1m-1.5m ig) medence és egy jakuzzi (a jakuzzi jelenleg nem üzemel) található amelyben bármikor felfrissülhetünk a nyári forróságban. Az apartmanban 1db kétszemélyes ággyá nyitható kanapé és 1db ágyazható sarokkanapé található (fekvőhely méretei:2150x210cm).

Térítésmentes zárt parkoló, ingyenes WIFI. Fűtési szezonban 1000ft/nap energiadijat számítunk fel. A medence és a jacuzzi szezonális jelleggel működik. Várjuk szeretettel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 15. - október 30.
Wellness szolgáltatások
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22046492


előzőkövetkező