Gréta Apartman, 2 apartman 8 férőhely

Szobák, szolgáltatások Szívesen látja Önt vendégül Balatonlelle településen akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra a Greta Ház. Két kényelmes apartmanban szállhatnak meg Balatonlelle településen az apartman vendégei. Amennyiben autóval érkezik, lehetősége lesz ingyen a szálláshely zárt parkolójában hagyni.

A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely lenti adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni. Étkezés A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. A legközelebbi éttermet 100 méterre, a legközelebbi élelmiszerboltot 100 méterre találja.

A helyszínen grillezési lehetőség elérhető. Fizetés Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. Foglalás esetén kérjük a 30% foglaló befizetését a foglalást követő három napon belül. Foglalása csak így lesz érvényes. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00.

A szálláshely munkatársai magyarul, angolul és horvátul tudnak kommunikálni Önnel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA23080877


előzőkövetkező