Marine Apartman, 1 szoba 4 férőhely

A kiváló tájolású mobilház, két kis hálószobás, amerikai konyhás, privát apartmanház, panorámás természetközeli területen helyezkedik el. Fedett autóbeálló, elektromos autó töltési lehetőség, fűtött kerti medence napozóágyakkal és napvitorlával, kerti meleg vizes tusoló, beépített relax terasz, a kisebbeknek pedig szabadtéri játszótér áll rendelkezésre.

A téliesített és fűthető teraszon, kényelmes étkezőasztal, infraszauna, jakuzzi, és függőszék is a pihenést szolgálja. Tökéletesen alkalmas családi, vagy akár romantikus pihenésre, a panorámás táj csodálására. Az apartmanház egyedi, modern stílusú kialakítással büszkélkedhet.

Két kisebb méretű franciaágyas hálószoba, teljesen felszerelt amerikai konyhás nappali és a fürdőszoba is pihenést biztosít gyermekes családok számára. Bababarát szállásként etetőszék, pelenkázó, utazóágy, babakocsi, babakád, gyerekjátékok, stb... is a kicsik és szüleik igényeit és a kényelmét biztosítja.

Hála a házigazdák természet szeretetének, vadetetéssel és a közvetlen szomszédos erdősáv gondozásával teszik lehetővé kedves vendégeik számára, hogy akár naponta többször is őzikéket, mezei nyulakat és más kisállatokat láthassanak közvetlen az apartmanház kerítésénél szaladgálni, legelészni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22042225


előzőkövetkező