Kökszi Beach Nyaralóházak, 2 apartman 12 férőhely

Családbarát Balatoni kikapcsolódás, Siófok mellett. Siófoktól 2 km-re családbarát nyaralónkat úgy alakítottuk ki, hogy azon gyarló szülők is (mint mi) megtalálják számításukat, akik szeretnék pihenéssel tölteni szabadságukat. A közös kertben megtalálható, de külön bejárattal rendelkező nyaralóházaink ideálisak nagyobb családok illetve baráti családok részére.

Ahol a közösen eltöltött nappali vagy akár esti programok után mindenkinek lehetősége van saját kis családjával elvonulni nyaralóházába. Nyaralóink mindegyikében két hálószoba található franciaággyal, és egy amerikai konyhás nappali, kétszemélyes kihúzható kanapéval. A házak klímával felszereltek.

A 2 ház 8 fő részére nyújt kényelmes pihenést. (+4 főre tudunk ágyazni a nappalikban lévő kanapékon) Bababarát szálláshely révén, babafelszerelések : utazóágy, etetőszék, babakád, pelenkázó rendelkezésre állnak. A konyhák teljesen felszereltek. A medence mellett homokozó, gyerekjátszó, trambulin, ping-pong, fedett grillsütő és bográcsozó hely található.

A medence gyermek fürdőrésszel, csúszdával, napozóstéggel ellátott.Az udvarokban zárt parkolási lehetőség van. A környék csendes, nyaralóházaink Siófok kertvárosi részében, zöld övezetben találhatók. Balaton (Aranypart) 3 km-re, élelmiszer bolt, étterem 2 km-en belül. Zamárdi Kalandpark 15km-re.

A gyermekek nagy kedvence a Bella kisállat simogató és állatpark 1 km. A nyári főszezonban a a tartózkodás minimum 5 éj és a kertben lévő két ház együttesen kiadó. Bulizni vágyó, fiatal társaságokat nem áll módunkban fogadni. . Az őszi-téli-tavaszi hónapokban is szeretettel várunk Benneteket.

Ekkor a medence helyett fűtött jakuzzi gondoskodik a pihenésetekről, a házak közötti fedett és zárt teraszrészen. Ezekben a hónapokban a min. foglalási idő 2 éj. A jakuzzi igény esetén nyári időszakban is működik. Házi kedvenceiteket is szívesen látjuk, ezt foglaláskor kérjük mindenképpen jelezzétek.

SZÉP kártyát elfogadunk. Pihenjetek nálunk. Szeretettel várunk a Kökszi Beachen Nyaralóházakban ;)

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
2 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA19013688


előzőkövetkező