Mandula Ház, 5 szoba 8 férőhely

A Mandula Ház az észak-balatoni településen, Paloznakon található.

A több mint 100 éves, felújított és modernizált 150 m2-es Balaton felvidéki parasztház várja vendégeit szépen berendezett nappali/étkezővel - előtte a Balatonra (Tihanyi-felszigetre) és a szőlősdombokra néző, panorámás, nagy, 25 m2-es, virágos, félig fedett, étkezőasztallal és pihenősarokkal ellátott terasszal, ️️ 4 különálló, kényelmes ágyakkal berendezett hálószobával, 2 fürdőszobával, hangulatos, zárt intim kertben, melyben mandulafák és levendulabokrok találhatók, és biztonságos a gyermekek számára is.

Teljesen felszerelt konyha gáztűzhellyel, villanysűtővel, mikroval, mosogatógéppel, Nespresso kávéfőzővel. Ingyenes wifi és műholdas TV. A kertben, teraszon, napozóágyakak, függőágy, tűzrakóhely/grillsütő található. Az udvaron 2 autónak van parkolási lehetőség. A ház csendes környéken, a templom mellett, a falu központjától 200 méterre kis forgalmú utcában található, 200 méterre gyerekjátszótér.

Rövid, kb. 3 perc sétára található: élelmiszerbolt, Safránkert bisztró -étterem, Pizzéria-bár, és 2 borterasz (Jásdi és Homola). 5 perc autó útra vagy 10 perc biciklizésre található az alsóörsi vagy csopaki strand. 10-15 perc alatt Veszprém, Balatonfüred és Tihany csodás látnivalói is elérhetők.

A ház 2 család számára, illetve baráti társaságoknak, munkahelyi csapatépítésre is ideális. A házban 8 felnőttnek és +2-3 főnek/gyereknek (pótágyon/matracon) van fekvőhely. A házat csak egyben adjuk ki, a tulajdonos nem tartózkodik a házban. Buli és hangoskodás este 11 után nem megengedett.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19020251


előzőkövetkező