Kalózlak Vendégház, 1 szoba 17 férőhely

Szeretettel várja egy emlékezetes utazásra Önt és párját, családját Paloznak településen a Kalózlak vendégház. A vendégház 5 kényelmes szobában köszönti a Paloznak településen megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely vendégeként az autóját ingyenesen a helyszíni zárt parkolóban leparkolhatja.

Az itt töltött idő alatt lehetőségük lesz ingyenes FŰTÖTT MEDENCE használatra. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja. A szálláshelyre háziállatot NEM lehet vinni. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők.

A legközelebbi étterem 100 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 100 méterre található. A helyszínen vendégeink számára 3 teljesen felszerelt konyhát biztosítunk. A filagória árnyékában lesz lehetőségük bográcsozni, grillezni, szalonnát sütni és tárcsán sütni-főzni is.

Legújabb fejlesztése a vendégházunknak egy csodálatos kemence melyet a szállásadó használni biztosít. Fizetés A szállásadó készpénzes vagy utálatos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlítésére. A foglaláshoz a Kalózlaki vendégház a sikeres visszaigazolást követően 30% előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezési időpont 16:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00.

Magyarul és angolul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 1. - január 3.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 szoba, 17 férőhely
NTAK azonosító: MA23084872


előzőkövetkező