Major Residence Apartman, 4 apartman 16 férőhely

Élvezd a stílusos élményt Tihany egyik legszebb, csendes, mégis központi utcájában lévő lakásaink egyikében. A Major Residence Tihanyban, a Belső tó és az apátsági levendulás közvetlen közelében, a falu központtól néhány percre található. Minden apartmanból csodálatos panoráma nyílik a Belső tóra és a környező szőlőhegyekre.

A lakásokat úgy álmodtuk meg, hogy a nappaliból és az eltolható üvegfallal kapcsolódó teraszról, az É-i part egyik legszebb naplementéjében gyönyörködhetünk. A lakás a Major utca közepén helyezkedik el, tőlünk néhány perces sétára elérhetőek: Belső tó, Apátsági levendulás, faluközpont és az Apátság, Rege cukrászda, a Bujtor István szabadtéri színház, Levendula lepárló, orvosi rendelő és posta is.

Az utca elejében egész évben nyitva van a tó partján lévő reggeliző és kávézó. Több étterem és házhoz-szállítás elérhető a környékről is. Számos túrázási, lovaglási, csónakázási és hajózási, strandolási és kulturális program lehetősége is elérhető mind helyben, mind a közelben.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA23067350


előzőkövetkező