Magyartenger-parti Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Az apartman pár lépésre a Balaton partjától található ki se kell menni, a társasházak zárt kertjéből közvetlen elérhető a magán strand. Ugyanakkor Balatonlelle központjában található, elhelyezkedésének köszönhetően a város zajától mentes, csendes helyen mégis mindenhez közel.

A társasházak kertjének végében található a saját Balaton parti strand ami közvetlenül szomszédos a fizetős Napfénystranddal. A Délkeleti tájolású teraszon élvezhetjük a reggeli napsütésben a kávénkat. Délután árnyékos teraszunkon pihenhetünk. Az apartman kellemes hűvösségét szükség esetén klímával segíthetjük.

Az apartmanhoz elektromos kapuval ellátott saját parkoló tartozik. A Vitorlás Étterem, mozi helyben van a Spar, Posta, Pékség, Sarokvendéglő sétáló utca, Vasútállomás, buszmegálló 50-100 méteren belül. Apartmanhoz teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító továbbá forró levegős fritőz.

Az amerikai konyhás nappaliban ágygépes/matracos teljesértékű 160x200 kényelmes kanapé található, samsung SMAR TV és internet. A hálószobában bronxspring 140x200 franciaágy áll a vendégek rendelkezésére. Tusolóval ellátott fürdőszobában mosógép, hajszárító és pipere cikkek találhatók.

Kis és nagy méretű törülköző 2 éves kortól személyenként biztosított így csak strand törölköző szükséges. Ruhaszárító, kerti bútor. Dohányzás az apartman területén csak a teraszon megengedett. Extra +10% kedvezmény vendégeink részére a Lelle Optika üzletben, ahol szemvizsgálattal és széles szemüveglencse (Zeiss, Varilux Essilor, Hoya, Seiko) és szemüvegkeret, napszemüveg és kontaktlencse kínálattal állunk rendelkezésükre.

Várjuk szeretettel

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22034166


előzőkövetkező