Lido Riviéra Garden, 1 apartman 6 férőhely

Apartmanunk, egy önálló földszinti lakás, 150 m2 saját kerttel és fedett terasszal, ideális 6 fő pihenésére, legyen az nagyobb család, vagy baráti társaság. A modern apartmanház Balatonlelle központjában helyezkedik el.

Három perc sétával elérhető a népszerű bababarát Napfénystrand -mely gyerek paradicsomként elhíresült a több száz méteres homokos, lassan mélyülő strandjával, gyerekjátszóterével, élményfürdővel, kis csúszdákkal és szaunákkal. Öt perc sétára található a déli part egyik legtágasabb szabadstrandja, számos étteremmel, kölcsönzési lehetőséggel, nagy csúszdával.

Esti séták alkalmával karnyújtásnyira a forgatagos sétány, ahol különböző kulináris étkezésekre, szórakozási lehetőségekre van lehetőség.

Apartmanunk berendezése a praktikusság jegyében történt, felszereltsége: - plafon klíma és hagyományos klíma - ingyen WIFI - Smart TV - teljes konyha (főzőlap, hűtő, mikró, kenyérpirító, teaforraló, edények, étkészlet, poharak stb. ) - vasaló, hajszárító, gyermekkád Az apartmanban egy nappali kanapé ággyal és 3 külön bejáratú hálószoba van (160x200cm) franciaággyal. A toalett külön helyiségben van, nem a fürdőszobában.

Az apartman házban van egy kültéri szezonális medence. A házban Lido Kávézó/Borbár reggelizési lehetőséggel működik. A ház előtt kis téren a nyári hónapokban kirakodó vásár, esténként borkóstolási lehetőség, zenés rendezvények kerülnek megrendezésre. Az utcán parkolás ingyenes.

Pár perc sétára található a hajóállomás, vitorlás kikötő, kertmozi, szabadtéri színpad, több fagylaltozó, pizzéria és egyéb szórakozási lehetőség. Balatonlellei Borvidék gumikerekes kisvasúttal a közelből megközelíthető. (Kishegy, IKON, Majtényi, Pócz borászatok) A szórakozni vágyóknak remek kikapcsolódást nyújt a 2, 7 km-re lévő gokart pálya, az 5 km-re található balatonboglári bob pálya és kalandpark.

Csodálatos panorámában gyönyörködhetnek a Boglári és Fonyódi kilátóba kiránduló kedves vendégeink. A borok és a lovak szerelmeseinek szeretettel ajánljuk a 7, 2 km-re fekvő Rádpuszta-i élménybirtokot és borászatot.

Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: EG22039075


előzőkövetkező