Magdi Apartman, 1 apartman 5 férőhely

Siófok zöld övezetében, Siófok-Sóstón, Siófok és Balatonvilágos határában, csendes családias környezetben kínáljuk két teljesen külön bejáratú apartmanunkat a Diós téren. Az apartmanok a kertre illetve a Diós tér diófájaira néznek. Egy-egy apartman kettő-kettő hálószobából, amerikai konyhás nappaliból áll, fürdő- WC-vel.

Egy-egy apartman maximum 5 felnőtt, vagy 4 felnőtt és 2 kisgyerek részére biztosít kényelmes elhelyezést. A szállás a vízparttól 80-100 méterre fekszik, ahol a legközelebbi kis szabad strand is van. 500méteren belül elérhető még több szabad és fizetős strand is, vendéglátó egység, bevásárlási lehetőség.

A szállás vonattal, busszal, gépkocsival is könnyen megközelíthető. Siófok központjába való bejutást helyi járatú busz segyíti, valamint vendégeinknek kérésre kerékpárt is tudunk biztosítani. Udvar, teraszhasználat, parkolási lehetőség. Elsősorban ismerős párokat, baráti társaságot várunk.

A szállás minimum egy hetes turnusokban vehető igénybe. Ár: 45000 Ft/apartman/nap. Az ár magában foglalja az idegen forgalmi adót is.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: június 10. - szeptember 30.
Légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: SZ20010445


előző