Aranyparti Villa Maria Apartmanház, 3 apartman 16 férőhely

A tetőtéri apartmanban lehetőség van klimára térités ellenében.2000ft/nap Amennyiben nem rendeltetés szerüen használják/nyitott ajtó/a klima lehetőségét megvonom. Siófokon az Aranyparton a vízparttól 100 -re. Tiszta ápolt apartmanok kiadók Minimális foglalási idő 5 éjszaka.

Aranyparti Villa Maria Apartmanház 2 . emeleti apartman 2 db füdőszobát tartalmaz.. Gépjárművek ingyenesen parkolhatnak a zárt kertben mely kitétele 1 apartmanhoz 1 gépkocsi elhelyezését tudjuk biztosítaniHa megtudjuk oldani esetleg 2 autó. A kertben grillezni és bográcsozni lehet melyhez mobil eszközt biztosítunk.

A parton szabad strand van . A centrum 2500m.Helyi buszjárat közlekedik. , Kedves vendégeink érkezéskor az apartmanokra kauciót kérünk.15000ft/apartman. Ha nem történik szándékos rongálás az apartmanokat rendben átadják a kaució természetesen visszajár.Nem megfelelő távozás esetén extra takarítást számolunk fel.

Lehetőség van az egész házat bérelni, vagy 2 db apartmant ., is kibérelni. Kedves Vendégek Látogató és Vendégek fogadására még a kertben sincs lehetőség./Kérésre sem./Megszegése szankciókkal jár. Nem dohányzó apartman. /teraszon van lehetőség/

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 14. - október 15.
Légkondícionálás
3 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA20004163


előzőkövetkező