LUA Boutique RoomZ Adults Only, 17 apartman 34 férőhely

LUA Boutique Roomz ideális hely a befelé forduláshoz, a fesztelen kikapcsolódáshoz. A háborítatlan környezet támogatja a csendes pihenést és a feltöltődést, személyre szabott szolgáltatásaink segítik a páros vagy egyéni elvonulást. Letisztult belsőépítészet, Balatonra jellemző türkizes árnyalatok tesznek vízparti hangulatúvá.

A szobák a Balatonra néznek és erkéllyel rendelkeznek. Az adults-only szolgáltatásokat kínáló LUA Boutique Roomz azon vendégeink számára nyújt megoldást, akik zavartalanul, intim, és kiemelkedő környezetben, minden kényelmi eszközzel felszerelt szobáinkban kívánnak kikapcsolódni.

Legyen szó csapatépítő programról vagy családi eseményről, a szobák privát bérlése is biztosított. A szobák önálló – a szállodával közvetlenül szemben található – épületben kaptak helyet. A szobaár reggelit tartalmaz, és a szálloda további szolgáltatásait felár ellenében biztosítjuk.

Alighanem Balatonfüred egyik legjobb panorámáját adja az adults-only szolgáltatásokat kínáló LUA Boutique RoomZ, amely a szállodával szemben található, önálló épületben kapott helyet. Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a LUA Boutique RoomZ vendégei számára az éjjel-nappali recepció és a reggeli a LUA Resort Balatonfüredben található.

A szobaár tartalmazza a reggelit, a belépést a LUA Beach-re, illetve a LUA ResortBalatonfüred épületében található Spa & Wellnessközpont korlátlan használatát: beltéri élménymedence, sodrófolyosó, jacuzzi, egész évben működő fűtött kültéri medence, szaunavilág és screen free relax zone.

A szálloda további szolgáltatásait felár ellenében biztosítjuk.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
17 apartman, 34 férőhely
NTAK azonosító: MA22053967


előzőkövetkező