Liget Holiday Home, 2 apartman 8 férőhely

LIGET HOLIDAY HOME FONYÓD - Érezd otthon magad. . Videó a youtube-on, ezt írd a keresőbe: Liget Holiday Home Fonyód - Téged is vár . Minden évben folyamatosan fejlesztünk, újítunk az apartmanokon, hogy otthonosan érezzétek magatokat nálunk. Megfogadjuk a visszajelzéseket, hiszen tudjuk, akkor fogtok visszajönni hozzánk, ha minőséget nyújtunk.

SZOBÁK, SZOLGÁLTATÁSOK: A közös 300m2-es telken két otthonosan berendezett, és önállóan megközelíthető Teljes Ház található. Ezeket A és B betűkkel jelöltük. Az apartmanok egymástól jól elkülönülnek. A telekre való bejutás a Toldi Miklós utca felől lehetséges. - KÉT HÁLÓSZOBÁS A jelű Apartman: 40 m2 alapterületű.

Elosztása: kettő különnyíló hálószoba (2x2 fő részére), egy közösségi tér, egy konyha, valamint külön fürdőszoba és wc került kialakításra. Teljesen felújított ház. A nagyobbik szobában 160cm-es, míg a kisebbik szobában 140cm-es széles franciaágyat találsz. Tároláshoz nagyméretű akasztós és polcos szekrény a társalgóban.

Az ágyak mellett éjjeliszekrény, olvasó lámpák, és dugaljak biztosítják számodra a komfortos élményt. Ehhez az apartmanhoz kapcsolódó terasz 10m2-es, fedett. A szobák ablakai redőnyösek, és szúnyoghálóval felszereltek. Egy nagy teljesítményű kílmát (hűtés és fűtés) is felhelyeztünk a forró nyári napok ellen. - EGY HÁLÓSZOBÁS B jelű Apartman: 2023.

tavaszán teljesen felújítottuk ezt az apartmanunkat, amely 30 m2 alapterületű: a hálószobában található egy 160cm széles franciaágy (2 főnek), és egy kinyitható 140 cm széles kanapéágy (2 fő részére). A konyha jól felszerelt, illetve van egy zuhanyzós kialakítású fürdőszoba wc-vel.

A sötétítőfüggönnyel felszerelt hálószobában egy nagyméretű szekrényt, és egy polcos szekrényt találsz a személyes dolgaid tárolásához. Ehhez az apartmanhoz tartozó terasz 12m2-es, fedett. A szobában nagy teljesítményű klíma (hűtés és fűtés) a forró nyári napok ellen.

FELSZERELTSÉG: Modern franciaágyak, új matracokkal. Valamennyi IKEA-s bútor új. A konyákat igyekeztünk otthonosan felszerelni. Mindkettő apartmanban az alábbi eszközöket találjuk: hűtő, mikró, vízforraló, kenyérpirító, edények, evőeszközök és konyhai kiegészítők. A melegvizet korszerű villanybojlerek biztosítják, apartmanonként 1-1 db.

Az ágyneműt mi biztosítjuk. Törölközőt higiéniai okok nem tudunk biztosítani. A SZÁLLÁS ELFOGLALÁSA: A szállások elfoglalása önállóan (self check-in) történik. Az apartmanok kulcsai egy biztonságos kulcsszéfben vannak, amelyeket egy számsor nyit. A nyitó kódot a megérkezés előtt közvetlenül tudatjuk Veled. ÉRKEZÉS, TÁVOZÁS: A legkorábbi érkezés időpontja 15:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00.

MEGKÖZELÍTÉS: A telek két alacsony forgalmú út kereszteződésénél található. A Balaton kényelmes sétával 10 perc alatt elérhető. Tömegközlekedés: a fonyódligeti vasútállomás 6 perces sétára. A 7-es főút kb 400m-re, míg az M7-es autópálya Ordacsehi lehajtója autóval 5 percre van.

A szabad strand kb 10 perc gyaloglással érhető el. BEVÁSÁRLÁS, BOLTOK: A szállástól kb 3 perc gyaloglásra az IciriPiciri nevű kisbolt szezonban reggeltől estig nyitva, nagyobb bevásárláshoz Lidl-t és a Spar-t javasoljuk, amelyek Fonyód központjában találhatóak. HÁZI KEDVENC: Macskádat vagy kutyusodat is magaddal hozhatod a pihenésre, a Liget Holiday Home felkészült a fogadására.

Díja éjszakánként 1500 Ft, házi kedvencenként. Egy dologra kérünk csupán: házi kedvenced ne tegyen kárt az apartmanokban. A telek körbekerített, a kerítés végig folytonos. PARKOLÁS: Telken belül 1, a Niklai utcán további 2 autóval lehet parkolni. Elsődlegesen az A Két Hálószobás Apartman számára biztosított az udvarra való parkolás.

A környék biztonságos. GRILLEZÉS: Grillezési lehetőség rendelkezésre áll, kiépített bográcsozási lehetőség és tűzifa biztosítva.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20011904


előzőkövetkező